Slavnostní zahájení školního roku 2024/2025


pondělí 09.09.2024 |Miková Radmila Mgr. |Všechny aktuality

Druhý zářijový den přivítal všechny naše žáky zpět do školních lavic.

Druhý zářijový den přivítal všechny naše žáky zpět do školních lavic. Obzvlášť výjimečný byl tento den pro naše nejmladší žáky – prvňáčky. Uvítací ceremoniál se uskutečnil v kulturním domě, kde se sešli nejen noví žáci, ale i jejich rodiče, učitelé a vedení školy. Paní zástupkyně s paní starostkou srdečně přivítaly všechny přítomné a popřály všem žákům úspěšný a spokojený školní rok.

Prvňáčci dostali na uvítanou malý dárek a každý z nich byl slavnostně představen celé škole. Jejich nadšení a nervozita byly hmatatelné, ale úsměvy na tvářích rodičů a podpora starších spolužáků pomohly zmírnit jejich prvotní obavy.

Zahájení školního roku však nebylo pouze o prvňáčcích – i starší žáci se vrátili po prázdninách plní energie a nových zážitků. Společně s učiteli si připomněli důležitost vzdělání a týmové práce, které je budou provázet v nadcházejících měsících.

Všichni si přejeme, aby byl tento školní rok plný úspěchů, přátelství a nových poznatků. Doufáme, že se každý žák bude cítit ve škole dobře, a že společně zvládneme všechny výzvy, které nás čekají.

Těšíme se na nový školní rok a přejeme všem hodně štěstí!

Vedení ZŠ