Na vlnách fantazie


středa 19.06.2024 |Miková Radmila Mgr. |Všechny aktuality

Na vlnách fantazie

Opět po roce jsme se sešli v atriu suchdolské školy, abychom si užili odpoledne plné kultury v rámci Školní show s podtitulem Do nekonečna a ještě dál. O zábavu nebylo nouze, protože si každý z návštěvníků našel to své v téměř 2,5 hodinovém našlapaném programu, jehož průvodcem byla Lenka Martínková.

V atriu zazněly nejen tóny z kytar, ale rozdrnčely se i okenní tabule pod vlivem bicích. Na pódium nám rovněž vtančily i kroužky základní školy, ale také i sestavy nadšených žáků. Mimo to program osvěžila vtipná a gymnastická vystoupení.

Pokud jsme si náhodou potřebovali protáhnout nohy, tak k vidění byly práce žáků 2. stupně, kteří vystavovali svá výtvarná díla v rámci výstavy „O čem sním, když zrovna spím“. Práce byly plné děsu, ale rovněž i důkazem, že po noci vždy přichází ráno. Mohli jsme si přečíst i partyzánské básně, které se objevily na místech, které bychom opravdu nečekali. Nebo jsme se sami mohli stát součástí toho všeho, vykreslit si panáčka a vytvořit tak jedno velké společné dílo.

Celá show se nesla ve skvělé náladě. A proto znovu za rok?

Mgr. Veronika Vališová